Sommar och insekter!

Härlig sommardag i går, lite värme och massor av insekter....
 
Jag gjorde första passet nere vid betet, jobbade Chokladen i töm och red Lilla Grå i den ostängslade delen av hagen, och red ut Clarinett. Inser att Clarinett har väldigt dålig kondition, det har säkert de andra med, men det kommer nog bli bättre i sommar!
 
Plockade även ner hagen där stona gick förra veckan innan jag tog matpaus. Vi åt hamburgare och sen var jag tvungen att sova en timme! Huvudvärk, ont i nacken och jättetrött så behövde det för att orka resten av dagen. 
 
Kvällspasset inleddes med att jag red Beroza och sen red Linda dressyrträning. Medan hon red ner Bea till betet igen gjorde jag i ordning Miroque så Linda kunde hjälpa mig att hänga på honom och även testa att lägga över benet några gånger. Inte bästa kvällen att hålla på dock då det var massor av insekter! Avslutade med att jobba Szum i töm och sen gjorde jag rabarberkräm till kvällsfika!
 
I morse ringde Nisses väckarklocka klockan 5.15 och 5 minuter senare ringde telefonen, då var det hästar ute. Trevligt med morgonpromenad men inte alla gånger. Borde ha utnyttjat läget och dragit igång tidigt med hästarna men är alldeles för seg!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0