Snart midsommar!

Fortfarande varmt och fint igår, men nu är det mer normala midsommarvädret på väg in!
 
Jag var ledig igår och red bara en massa. Först nere på betet, där jag red Lilla Grå och Chokladen på vändplanen, de fick jobba med att böja sig och komma till eftergift i innersidan. Sen fick Lemonaden gå i töm med samma jobb som dagen innan, bara målet att få ryggen att börja svinga lite. Red även Szum uppe på gården, det var ett tag sedan sist men det ska bli mer nu för han börjar både se och kännas helt fräsch igen och även hullet börjar bli bra också. 
 
Började städa och plocka lite i huset inför nästa helgs kurs, Beroza hjälpte mig genom att stöda banan och beta i hörnen och under stängslet. Tur att vi kan dela på uppgifterna! Sen middag, upp på byn och köpte lotter till Paula dom fyllde år, och den till henne och åt tårta. Hon hade både vanlig tårta och smörgåstårta så jag var rejält mätt när Linda och jag skulle rida sen! 
 
Vi red Clarinett och Bea samma tur som vi tappade bort stigen sist, det var nära flera gånger igår med men Clarinett ledde oss rätt, tur att hon är med! Sen hjälpte Linda mig så jag kunde åka några små svängar på gården på Miroque. Han verkar helt obrydd att jag sitter på honom men han tittar på allt runt omkring! Avslutade sen kvällen med betäckning av ett sto hos Nisse. I dag är det dagen innan midsommar och en av årets största säljdagar på Ica, lär bli både varmt och rörigt!
 
En bild på Nisses fina fölunge!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0