Insektsinvasion!

I morse hade jag bölder av insektsbett lite överallt men framförallt i ansiktet, inte lär det bli bättre efter i kväll då det var galet mycket insekter när vi löshoppade!
 
Det har varit varmt i dag, jag red Clarinett i morse när det fortfarande var ganska bra. Sen Ica och snabb middag, innan jag och Linda först körde upp Chokladen och Grå från betet och sen bar fram. Hästarna var såklart irriterande på insekterna men hoppade ändå bra! 
 
Lilla Grå såg jättefin ut, Chokladen var lite off i värmen men avslutade med ett riktigt wiw-språng! Miroque började jättebra men när vi höjde lite tappade han självförtroendet och vi fick sänka igen och börja om lite. Han hoppar inte så tokigt men behöver stärka självkänslan! Beroza lekte över 1 meter som såg enkelt ut, och hon är ju faktiskt bara ponny!
 
Sen bar vi bort, fikade lite (fast inne för det gick inte ute bland alla insekter) och körde ner hästarna igen. I kväll har det varit dålig mottagning här och jag har blivit galet irriterad när jag såklart hade mycket att göra på mobilen. Men nu sova, midsommarveckan börjar i morgon!
 
Clarinetts öron och utsikten!
 
Miroque på löshoppningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0