Power nap!

Minusgrader på sina håll inte långt härifrån i natt, i början av juli!!! Den globala uppvärmningen håller sig härifrån!
 
Jag började på gården med att longera Wille med sadel, det gick bra så jag gjorde även lite förberedande uppsittningsövningar och dessutom testade jag att stå lite på pallen. Han är saselvan, longerad och tömkörd. Sen red jag Beroza, hon var lite överpigg i början men bjöd sedan på en jättefin ridkänsla som jag hoppas håller i sig till helgen när det är provridningar. 
 
Sen ner till betet och lastade Clarinett, vi åkte upp till ridskolan och red lite. Jag har anmält oss till dressyrträvling i helgen och tycker inte alls att vi är förberedda och tränade, men nu har vi i alla fall ridit igenom programmet på rätt bana. Hon, vi, har dålig kondition ochh känns lite stel, men även stelheten kan komma från ryttaren, men det kändes ändå hyfsat att rida igenom programmet.
 
Hemma igen var det bara att göra mat och sen i väg på lektioner. Tillbaka igen hämtade jag upp Nisse dom följde med till betet och slog på en tappsko på Bea. Sen nattade vi alla hästar på båda ställena och glass till kvällsfika. Nu sova, vilket är efterlängtat! Jag var tvungen att stanna på väg till första lektionen och sova fyra minuter! Blev sjukt trött men några minuters sömn gjorde susen och jag var betydligt piggare sen! En riktig power nap!
 
 
 
Wille under longeringen i dag!
 
Och Clarinett på dressyrbanan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0