Jämtländskt sommartemperatur!

Helgens hetta har bytts ut mot mer normalt jämtländskt sommarväder, egentligen bra ridväder men så mycket rider blev det inte i dag heller.
 
Hade ingen brådska i morse, tvättade några täcken innan jag åkte ner till betena. Stona mötte jag halvvägs! Stoppade in dom i en tom hage på grabbarnas bete, skickade till Linda och väckte henne och sen lagade hagar. Blev väldigt brydd då stonas hage var handtagen öppnade!!! Tråden låg ner på ett annat ställe också men inte så upptrampat där, och grinden öppen! Till saken hör att det är trögt att öppna handtagen så de åker inte upp av sig själv! Alltså måste vi ha glömt att stänga, eller någon öppnat... Om vi inte har otroligt skickliga hästar som öppnar själva!
 
Vi red tillbaka hästarna, jag red Clarinett och hade Chokladen vid hand, Linda red Bea och resten gick lösa. Det är roligt att rida med din lös för de har så olika taktik att följa med, och väldigt olika hur mycket egna initiativ de tar! Sen red jag Szum lite lätt dressyr och plockade ner en hage vid det betet.
 
Fil till lunch och lite paus innan Miroques ägare med familj kom för att hälsa på honom! Jag red lite först och sedan red ägaren, samma fantastiska känsla som Willes ägare hade i söndags, känslan att sitta på din häst för första gången efter år av väntan!! Sedan blev det mycket surr och vi tittade även på de andra hästarna. Jag hann ändå upp på byn och köpte pizza innan de stängde så det blev sen middag. Dagarna går fort!!
 
Vad tror ni om det här??

Kommentarer
Postat av: Desirée Jonsson

Fy så olustigt..

Hoppas det var en engångsföreteelse med handtagen, jag hade nog inte sovit en blund efter en sådan upptäckt.

Svar: Jag tänker att vi måste ha glömt dom... Det måste vara så!
Pernilla Engström

2019-07-31 @ 11:32:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0