Vardags-seg!

Nu är det vardag igen! Känns sådär...
 
Igår jobbade jag på Ica, och på kvällen så longerade jag Beroza. Longeringen går bra men som alltid med unghästarna så är det mycket runt omkring som behöver jobbas med. Rutiner, att börja jobba, nya miljöer, och ny utrustning, mycket nytt att ta in!
 
I morse var det segt, jag är rätt less och trött nu så det var segt att komma igång. Väl igång så jobbade jag Chokladen och Clarinett i töm, Chokladen fick gå lite lätt bara eftersom hon inte riktigtvar nöjd med underlaget. Med Clarinett var det nyttigt med lite tömjobb då jag blev påmind om en del svagheter som vi måste jobba med!
 
Sen longerade jag Lemonaden, hon har haft en dryg månads vintervila och nu är det dags att börja jobba igen. Hon var precis som när vi jobbade sist, lugn och cool, och inga tendenser till sadeltvång. Det blir en spännande vår, fyra års åldern är så rolig med mycket att lära och göra! Avslutade med att rida Lilla Grå, ganska trockig i dag med men jag hoppas att det ska släppa. 
 
Paus för middag, och sen träffades jag, Linda och Paula i stallet, och jag och Linda red Szum och Bea på banan. Szum var inte heller helt nöjd med underlaget men riktigt fin sista minuterna. 
 
Nu sova och hoppas på bättre energier i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0