Psykbryt!

Ni som följer bloggen vet att det varit en tuff vinter på alla sätt, livet känns lite lättare nu men det är stressigt, rörigt och varmt på jobbet. Igår fick jag ett lätt psykbryt! Vi var ju en kort i freags, sen har de haft mycket under helgen så vi ligger efter med allt, igår skulle vi vara en extra men den var sjuk så ingen extra, varorna 2.5 timme sena och så denna värme. Så efter att ha stressat runt hela dagen så fixade jag inte när en idiot till kund (så får man ju inte säga, men så är det ju) sa något idiotiskt så jag bröt ihop och fick stå i fikarummet och gråta lite innan jag kunde fortsätta i kassan... Tur att jag har en veckas semester nu!! 
 
Red Clarinett på kvällen, red lite delar ur dressyrprogrammet vi ska rida på onsdag och sen longerade jag Minna. Vet inte om hon är longerad (men hon är inkörd) eller har varit på ridbana någon gång (men ridhus har hon varit i på premieringarna), men det gick ganska bra. 
 
Nu har jag ju då semester, men det blir arbetssemester med mycket stängsling och betessläpp, med unghästtestet i helgen och mycket lektioner! Men jag slipper stressen på Ica i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0