En öl senare...

Lugn morgon, frukost på trappen och ingen stress. Sen la jag lite tid på att stängsla ut åt Szum och Lilla Grå så det var näsan mitt på dagen innan jag kom igång med hästarna!
 
Longerade först Lemonaden, och satt upp och skrittade lite, det kändes bra efter några veckors uppehåll så nu ska jag försöka rida lite innan sommarlovet.  Sen kom Linda och vi red ut med Clarinett och Rabea, jobbade med kondisen genom massor av trav på skogsvägarna. Linda hjälpte mig även så jag kunde hänga, sitta och skritta lite på Minna på gården. Hon håller på att dö när jag kommer med schabraket men bara jag fått på sadeln så är hon helcool och bryr sig inte om något! Avslutade hästarna med att rida den grå, började med lite vändningar på banan och något varv i trav, sen styrde jag runt träd i skogskanten och gick även lite ospårat, alltså utanför stigarna, i skogen. Det är väldigt bra träning!
 
Sen grillning, fantastiskt gott, och rabarberpaj till efterrätt. Drack en cider och en öl, vann på vinlotteriet igår så det fanns mycket att välja på, och det räckte för att jag skulle bli trött. Vi var ute på en kvällstur och tittade efter djur (såg en älg och två orrar) och annat, men jag somnade i bilen... Nu ska jag sova på riktigt!
 
Lemonaden har gått från nordsvensklik ponny till sporthäst på bara några veckor! Hon kommer att bli så fin!
 
 
Jag och Minna!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0