En bättte söndag!

 
 
Haft en helt fantastisk sommardag i dag, en bättre söndag helt enkelt! 
 
Efter utsläpp och morgonfodring i båda stallen red jag Clarinett och Szum. Ville känna på dom efter träningen och även hitta känslan själv. Brukar ha det upplägge att jag rider igenom hästen någon dag efter träningen och försöker minnas allt som skulle tränas på. På Clarinett hade alla poletter hamnat rätt och hon var otroligt fin! Jag fokuseradepå min kropp och i höger galoppen är det svårt att få till det men annars kändes det verkligen bra! Även Szum levererade ett bra pass och en bra känsla, han var väldigt fin i handen men lite loj i värmen. Roligt var det i alla fall. 
 
Sen lite kräm till lunch och sen stängslade jag och Linda hagen bakom gästhuset, den revs ju i höstas när det skulle avverkas men nu är den uppe igen. Vi släppte över Lemonaden, Dajmen och Bea dit, den är lite blöt men det grönskar fort och de fodras med hö ett tag till.
 
Det var väldigt varmt att stängsla i dag men vi laddade om genom att åka på byn och äta, och med lite kaffe inför näst projekt som var löshoppning! Vi löshoppade 6 hästar, några lite trötta och matta i värmen. Chokladen var lite matt men hoppade ändå bra på 1.20m, Lilla Grå hoppar bara bättre och bättre, Bea fick hoppa lågt och lätt eftersom hon blev tveksam sist. Lemonaden var lite slarvig och när vi sen la in en sockerbit i hindret för att få henne att titta till så fegade hon i stället, blev dock bättre efter det. Fattas en del kondis på henne också. Dajmen var jätteduktig och skuttade rvå hinder på typ 60 cm och Clarinett fick hoppa lite hon med trots dressyrpasset på förmiddagen. 
 
Nu är alla hästar nattade och momsrapporten inlämnad vilket känns jäkligt bra!!! Nisse kommer hem om några timmar, alltså i natt, så lika bra att sova! Jag är väldigt trött efter en heldag ute i solen och värmen!
 
Svettig Clarinett-hals!
 
Full galopp ut i nya hagen! Lemonaden och Dajmen 
Dajmen börjar bli stor!
 
Lemonaden!
 
Chokladen och min skugga på löshoppningen.
 
Och Dajmen i trav!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0