Vasaloppssöndagen!

En kort stund på förmiddagen tittade solen fram och jag fick lite vårvinterfeeling! Resten av dagen snöade det...
 
Började dagen med att titta på Vasaloppsstarten innan jag fortsatte i stallet. Häftigt att åka 9 mil men jag är inte avundsjuk på de som är helt slut efter halva loppet...
 
Red Chokladen först, red henne upp i skogen i skotarspåren! Finns ju massor att rida där men jag valde en lite l brant väg ner så jag fegade ur och gick nerför, blev lite väl tvärt på ett ställe där. Chokladen är ju inte så välbalanserad än, men hon gjorde det bra annars och första turen ensam ute också! Ska rida där mer så jag vet vilka spår som fungerar.
 
Red sedan Lilla Grå på bnan. Hon var lätt överenergisk och jag fick longera av henne lite först, då var hon trevlig att rida men behöver mer trimmning! Red sedan ut Gadjet en sväng och skulle avsluta med att longera Lemonaden. Men när jag tog ut henne så följde Dajmen med, så jag lagade hagen och gjorde ett nytt försök. Den gången följde både Dajmen och Wasabi med... Så jag gav upp! Lagade hagen och lät det vara, måste klura på nytt upplägg. 
 
I stället lite fika och i väg på lektioner, på första stället provade vi sadlar på en ny ponny och avslutade med att tjejen red några minuter, sen en lektion till på ett annat ställe. Så hem igen, intag av hästar och gjorde pizza, dammsög undervåningen medan pizzan var i ugnen och sen Farmen på tv. Och Bondfilmen, men då somnade ju jag såklart!
 
Lila Grå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0