Löshopningstider!

Så roligt att vara igång med löshoppningen igen! Men varför ska det alltid vara så spännande när vi är ute?
 
Började dagen med att jobba Clarinett i töm, sen red jag Lilla Grå som fick gå lite i snön. Efter snöpulsningen travade jag henne något varv på banan och då var hon jättefin!
 
Sen lunchpaus innan jag och Linda red ut med Gadjet och Rabea. Vi red skotarspåren och därmed rejäl klättring, sen kunde vi nu rida upp på en av skogsvägarna utan att gå på vägen. Det är verkligen jättebra och jag hoppas att det ska gå att rida där även när snön är borta sen. 
 
Så var det dags att åka och löshoppa, både Linda och Elise följde med och det var skönt med sällskap och hjälp! Vi åkte med Chokladen och Lemonaden, Lemonaden har inte varit i väg på något förut och åkt väldigt lite transport men i sällskap av storasyster så gick det bra!
 
Chokladen är inte löshoppad sen treårs men hon hoppade riktigt bra! Hoppade utan ansträngning 1.15 m. Lemonaden har bara provat löshoppning vid två tillfällen i våras och då smet hon ut innan det blev någon riktig hoppning. I dag förstod hon grejen lite mer men växlade jämfotahopp, grova rivningar och bra språng. Men blir nog bra på ett par gånger till!
 
De gick rakt in i släpet på hemvägen så fram till dess gock allt exemplariskt, men när vi kom ut på stora vägen så tog det tvärstopp! Hjulen på transporten rullade inte! Lite lätt panik när man är ute på vägen men vi tog oss in på en byväg och efter en massa backande, slagande på fälgen, ryckande i vajrar och annat fixande så rullade de till slut! Några stopp till blev det för att ha koll men det rullade ända hem!
 
Nu helt död, men nöjd! Dags att sova och ladda för jobbhelg!
 
Rufsig Lemonad i ridhuset!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0