På tillfrisknande!

Piggare i dag, dock inte gjort så mycket ändå...
 
Började med att jobba Countach, satte på kapsonen och gick upp på ridbanan. Jobbade med att han skulle skritta runt mig på liten volt och kunna göra halt, enkelt jobb men han trodde nog att det var något mycket mer avancerat som krävdes så han testade både att gå i skänkelvikning runt mig och i trav... Kommer bli jättebra när han slappnar av lite! 
 
Sen åkte jag ner till betet och red Clarinett, vi red i en av kraftledningarna och kollade upp lämplig ridväg. Lugn tur men en del att lyfta på benen för. Så kom Linda och vi red Bea och Minna, red en väg med mycket sly och buskar, och vindfällor att kliva över, så Minna var rätt trött efteråt men hon är oerhört trevlig och känns som hon är riden mycket mer än hon är!
 
Efter lite fika så åkte jag med bilen till verkstaden för att göra en hjulinställning, däcken har slitits galet snett och tydligen var det både snett och vint. Sen slöade jag bort några timmar i Sollefteå i väntan på att ha en lektion innan hemfärd. När jag kom till lektionen hade en häst gjort illa sig så det blev lite sårvård först och sen lektion med bara en ryttare. Väl hemma igen hade Nisse besök och visade hästarna så jag hängde på det lite, innan kag roade mig med att skriva några fakturor och kvällsfika!
 
Countach på banan i dag!
 
Visst är han fin?
 
Från turen med Minna, här ovan ser ni Linda och Bea framför oss men dom syns knappt på bilden nedan. Och då är inte det här från det buskigaste stället på stigen...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0