Midsommar söndagen!

Midsommarhelgen är över och nu börjar semestern på allvar, eller semester och semester... Det beror på hur man ser det!
 
Igår började jag med att plocka ner en tillfällig hage jag haft på gården innan jag började med hästarna. Jobbade Lilla Grå i töm, ville se om hon var störd av bitmärket men det var hon inte utan såg väldigt fin ut. Sen red jag och Linda ut med Chokladen och Bea, vi skrittade i skogen med alla grenar och Chokladen var så avspänd och fin! Sen hjälpte Linda mig när jag longerade Countach, vi tog ner en stigbygel och nästa gång tar vi ner båda!
 
Jag var en sväng in hos en granne och kollade in där jag ska göra hage, innan dusch och fika och i väg igen! Jag och Linda var till Östersund på clinic, med VBR dvs de sitskurserna jag gick förra året. Nu blev det lite repetition, vilket verkligen behövs, och lite nytt. Så intressant och roligt att få nörda ner sig i detaljer i sitsen, sadlar och hästarnas rörelsemönster och sen få se hur mycket så detaljer kan göra! Mycket att tänka på och jobba med nu!
 
Väl hemma somnade jag på soffan nästan direkt, jag var rätt trött... I morse ringde telefonen vid 5 på morgonen, då var Szum ute på vägen!! Dessa hästar! Jag tror han letade efter Lilla Grå...
 
Lilla Grå!
 
Från Chokladens skogstur!
 
Sitsclinic!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0