Skogsbrand!

Det mesta här kretsar runt den stora skogsbrand som härjar i Pålgård, ca 2-3 mil från mig. Hela Facebook svämmas över av uppmaningar att hjälpa till, bilder och tacksamhet, många är där och hjälper till och vår Ica-butik skänkte igpr två omgångar med vatten, läsk, bröd, pålägg och potatissallad. Helt otroligt vilken uppslutning det är! Nu hoppas jag att allas slit ger resultat och att branden släcks, eller till och börja med stoppas så den inte kommer närmare byarna.
 
Jag började jobba igår, första dagen efter semestern och började 11, jobbade sen kväll till 20. Det är alltid lite lätt förvirrande att börja mitt i dagen och ännu värre efter man varit borta. Det var i alla fall varmt, stressigt, rörigt och ungefär som jag förväntat mig. Sommarjobbarna har inte riktigt lärt sig rutinerna än, vi hade en rekordförsäljning för att vara måndag och då har vi ändå inte fått upp varorna på hyllorna, så man funderar ju hur mycket försäljning vi hade haft om allt hade fungerat och varorna var framme?
 
I alla fall så red jag Chokladen innan jobbet. Jobbade med bjudningen och rakriktningen i skritten och övergångar till trav. Direkt efter jobbet så åkte jag och gjorde i ordning Countach, då var klockan runt 21 pch mycket bättre temperatur ute. Linda, som precis fått semester, kom och hjälpte mig att hänga, sitta och skritta lite på Countach på gården. 
 
Sen nattning av hästar och försöka sova i värmen. I dag var planen att kliva upp tidigt och rida, men det blev inte riktigt så.. Är väl svårt att både hålla på länge på kvällarna och vara uppe tidigt på morgonen...
 
Chokladen igår morse!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0