Dressyrträning dag två!

Andra dagen igår och bättre väder! 
 
Började hemma med Countach, han tränade jag att leda från båda sidor vid sadeln! Detta som en förberedelse för tömkörningen, och ridningen, att han måste gå först. Han tyckte att det var konstigt... Sen hängde jag lite på honom vid pallen. Tog även Ruslan som fick jobba vid boxarna med att skritya runt mig, stanna och starta. 
 
Sen lastade jag först Clarinett nere vid betet och sen Szum hemma och åkte på träning. Red Clarinett först och hon var lite mer avspänd än dagen innan, longerade ändå innan och ridpasset handlade om att ha henne framne för skänkeln och i ramen. Jättefin och med massor av tryck i henne men ändå så mycket egna åsikter. Szum däremot var jättefin! Fokuserad och avspänd, fick jobba med att rida på alla växlar (verkar vara ett genomgående tema...) och med galoppfattningar. Supernöjd med honom! 
 
Väl hemma och med hästarna fodrade så var det bara att duscha och byta om, en kompis söderfrån kom och hämtade mig så åkte vi på crusingen i Hammarstrand. Fint väder och massor av fina bilar och folk. Nisse hämtade mig vid midnatt när han var på hemväg efter stt ha jobbat på travet i Oviken och verkat några hästar. I dag är jag trött efter lite få timmars sömn men glad att jag höll mig till cola igår. Nu nytt ryck och mer träning!
 
Szum innan träningen, dåligt med både bilder och filmer denna helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0