På verkstaden igen!

Bilstöket fortsätter men det känns ändå lite bättre på den fronten i dag än igår....
 
Red Expresso och Zebbe på förmiddagen. Med Expresso började jag på med lite skänkelvikningar som fick väldigt fint resresultat på honom. Zebbe fick jobba med att hålla igång traven, igångsättningarna går bra men det är inte helt enkelt med balansen hela varvet runt när det på vissa ställen är lite mer snö. Men han är så positiv till arbete, fortsätter han så här så kommer han bli en riktig arbetsmyra!
 
Sen ett par mackor och i väg med bilen till verkstaden, en ny verkstad i dag, så nu är bultarna på hjulet som lossnade igår fixade! Förhoppningsvis ska jag inte behöva oroa mig för det i alla fall, några andra smågrejer fixade också och ny tid beställd för bilen nästa vecka. Ska jag ha kvar bilen så är det lite grejer som måste fixas, förutom det stora problemet som är på den nu. Jag hoppas på att bilen ska hänga med något år till, har inga pengar till en ny nu och vet inte rns vad jag vill ha...
 
Lite mockning hos Nisse när jag kom tillbaka och sedan lasange till middag, och lite soffhäng imnan kvällspasset i stallet. Kvällspasset innehöll jobb i töm med mina Canterbury döttrar, alltså Clarinett och Chokladen. Blev en semla i kväll igen sen, hade ju köpt det igår innan jag visste att vi var bortbjudna. Nu behöver jag inte äta semlor på en vecka minst!
 
Tre älgar gick i diket på andra sidan vägen när jag släppte ut hästarna i morse, bara typ 20 meter från ungstonas hage. Men de ville inte vara med på bild..
 
Solem tittade fram på förmiddagen, här när jag red Expresso, på eftermiddagen så snöade det igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0