Å så äntligen vintersol!

Så kom äntligen en fin vinterdag med sol och 5 minusgrader! Jag är trött efter de sista veckornas stök och håller nog på att bli sjuk, men vädret gav lite energi så även om jag inte hann allt jag ville i dag så blev det lite gjort!
 
Började med att longera Lemonaden, det var lite stökigt i början. Hennes småsyskon saknade henne enormt i hagen och levde rövare där så de fick fart på alla hästar i alla hagar! Men det som var positivt var att hon visade inga tendenser till sadeltvång trots att det blev spänt, sen blev longeringen mer avrastning än arbete. Avslutade i alla fall med att träna lit vid pallen och kunde hänga på henne utan spänningar. 
 
Sen red jag Chokladen, hon fick trampa upp stigar i snön. Men hon fick lite feeling och la sig ner och försökte rulla sig mitt i allt, med mig på! Vi fick ett rejält snöbad båda två innan jag fick upp henne igen och kunde sitta upp och fortsätta! Den där hästen har jag fått för mina synder! Sen red jag Zebbe i samma spår som Chokladen trampat upp, han hade inga planer på att lägga sig i alla fall! Tyvärr var det lite för mycket snö för travjobb men rider vi där några gånger till så. När jag red så kom Nisse med traktorn, Zebbe brydde sig inte alls om den så lnge jag red men när vi sen skulle leda förbi den så hade den förvandlats till en dinosaurie och han var bara tvungen att skutta och hoppa lite! Tur han, numera, fokuserar när jag rider i alla fall. Sen jobbade jag Expresso i töm och longerade Lilla Grå ute i snön.
 
Fortsatte till Nisse där jag öppnade några höbalar, lagade ett stängsel och mockade en box, sen körde jag fast med skottkärran i snön och gav upp. I stället gick jag in och dammsög. Nisse gjorde Chili Con Carne till middag och där någonstans tog min energi slut och jag somade redan under Gladiatorerna! Var tungt att komma igång och ta in hästarna men det gick ju det med. Nu sova och hoppas att jag känner mig piggare i morgon!  
 
Många bilder blev det i dag:
 
Lemonaden!
 
Szum och Gandalf leker i hagen!
 
Snöig Chokladhals och man ser gropen efter hon hade lagt sig!
 
Hon var rtt snöig även om det mesta tinade när vi red!
 
Zebbe!
 
Och man ser att solen just är på väg neråt igen, märks att dagarna blir längre!
 
Och så Lilla Grå ute i snön!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0