Luftfuktighet till max!

Luftfuktigheten måste ha varit riktigt hög igår, klibbigt varmt!
 
Jag började med att rida Countach, och sedan longerade jag och skrittade lite på Ruslan. När de två var klara så lastade jag Clarinett och körde henne till Nisse för att skos, för att sedan åka direkt till ridskolan och dressyrträning föf en ny tränare. 
 
Det var väldigt varmt i ridhuset, och jag insåg att både jag och Clarinett är dåligt tränade! Vi var både helt plaskblöta av svett och på slutet var vi båda lite för trötta.  Alltså är det bara att rida lite hårdare framöver! Och hålla lite bättre i yttertygeln, vi jobbade med att få Clarinett lite mer i ramen och mellan hjälperna! 
 
Men vi galopperade även av en sko! I ena galoppen höll hon på att stå på näsan och då flög skon! Så på hemväg, efter att ha stannat och handlat foder och grejer till vattnet i lägerhuset, så svängde vi in hos Nisse igen och fick på skon igen!
 
När Clarinetten var klar så åt jag middag och sen lastade Linda och jag Countach och körde honom till betet där de andra valackerna går, så han har en jättestor hage nu alldeles själv! Men jag ska tömma gården på hästar nu innan helgens kurs. Och sen red vi ut en sväng med Bea och Chokladen, en lugn tur men Chokladen lyckades ändå göra ett jätteskutt över en liten gren!
 
Nu ny dag med mer förberedeler inför kursen, hann göra ett teoripapper igår och ska försöka få klart resten nu!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad är det för ny tränare som kommer?

Svar: Det är Isabell Serrander. Hon har haft träningar i Ammer sen i vintras så inte ny så, men ny för mig!
Pernilla Engström

2018-08-02 @ 08:50:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0