Augusti!

Igår gick åskan hela eftermiddagen fram och tillbaka, när jag kom hem på kvällen så låg vatendunkar och blomkrukor runt gården! Men jäklar vad gräset växer nu när det kommit lite regn!
 
Jag började gårdagen med att tömköra unghästarna. Countach tömkörde jag lite på gården där vid betet, var ett tag sedan sist så först fick jag repetera lite, och jag går fortfarande mer vid sidan än bakom, men sen kunde vi avsluta med att gå en bit på vägen! Ruslan tömkörde jag ut i skogen!
 
Sen ägnade jag lite tid åt att återställa hagar på gården, sätta igång kylen i lägerhuset, bära upp lite grejer dit och flytta tillbaka beteshästarna till sin gamla hage. Så nu är gården tom på hästar för första gången i sommar, och väntar på helgens kurs! Sen upp på Ica och handla så jagkunde göra kyckling wokgryta på resterna av tisdagens kyckling.
 
Så i väg och jobbade hästar hos en kund, fick parera in det mellan åskskurarna! Red en häst, gjorde uppsittningsövningar med två och hjälpte dottern på gården att rida en av ponnyerna i lina. Hemma igen så kom Malin, som hade häst här för hundra år sedan, och vi red ut en liten sväng. Hon red Clarinett och jag red Lilla Grå. Sen Oboy med mackor och bullar till kvällsfika.
 
Nu bara två dagar kvar till kursen och det känns som jag har massor kvar att göra! Fast så är det ju jämt för mig...
 
Countach!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0