Regndagar!

Två regndagar nu! I måndags gjorde det inte mig så mycket då jag var på Ica hela dagen, först jobb och sen personalmöte. Igår regnade det till och från, och i natt har det vräkt ner.
 
Igår var Szum först ut, fick jobba i töm och börjar kännas som vanligt, och nu är det väl dags att prova rida igen. Sen longerade jag Lemonaden med en annan sadel, den jag brukar ha när jag ska börja rida sen. Nästa gång lägger vi till stigbyglarna! Även Lilla Grå fick gå i töm innan matpaus. Hon fick jobba över bommar, framför allt i galoppen, och det var tydligen jobbigt.
 
Eftermiddagspasset började jag med att repetera uppsittning med Chokladen, gick såklart superbra så nu är jag sugen att börja rida! Sen bytte jag ut trasiga stolpar i en av vinterhagarna innan jag och Elise red ut med Clarinett och Gandalf. Clarinett hade sprungit igenom och över en bortstängslad brunn i hagen och hade skrap och rivsår hela bakbenen, och lite svullen, så det blev en lugn tur men hon kändes helt fräsch. 
 
Sen ägnade jag kvällen åt att baka bullar! Brukar ju göra det mest bara en gång per år, till kanelbullensdag så nu var det dags igen! Så det blev nybakade bullar och Oboy till kvällsfika sen! Nu hoppas jag på lite bättre väder framöver!
 
Szum igår! Han står med frambenen i en grop....
 
Lemonaden på banan!
 
Hon kommer bli så fin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0