Hemmahelg!

Haft en hel helg hemma, tror verkligen att jag behövde det! 
 
Hästarna hade ju sovit inne i natt så jag började med aty släppa ut och mocka. Är verkligen imponerad över mina trevliga och snälla unghästar! Sen tog jag och jobbade ett gäng hästar i töm. Först Szum som ju upplevts lite stum i kroppen, och tjafsig i munnen, och han började lite så i dag med men blev fin sen! Även Lilla Grå och Chokladen fick gå i töm, Lilla Grå börjar komma igång igen och Chokladen fick jobba mycket med att komma ut på yttertömmen och komma till eftergift i innersidan. 
 
Sen var jag hungrig så det blev fikapaus innan jag red Clarinett. Hon var lite sur, sparkade i första fattningen och stod emot. Misstänker att det är en kombination av pälssättning och foderbytet, de har ju dessutom ätit väldigt mycket dessa tre veckor de haft höbal och Clarinett har blivit rätt rund om magen vilket nog också påverkar. Jag hoppas att det är det och inget annat!
 
Sen kom en granne med en islänning som jag jobbade i töm, det är verkligen en extra utmaning med fler gångarter. Efter det så plockade jag ner en del av en av sommarhagarna, innan jag gjorde kväll. Blev hamburgare till middag, lättlagat när både jag och Nisse som just hade kommit hem var trötta. Nu hoppas jag på mer energi i veckan för det verkar behövas!
 
Sötaste fölungen med frukost på sängen!
 
Så här mycket brukar inte Szum skumma i munnen!
 
Och så tänkte jag göra ett litet projekt, och fota mina hästar med jämna mellanrum. Antar att jag kommer skriva om det framöver. Första bilden;
Clarinett!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0