Förkyld!

Jag har blivit tokförkyld! Började lite igårkväll med halsont, inte så mycket mer än så i morse men i eftermiddag slog förkylningen till med full kraft! Minns ni förra hösten när jag var sjuk hela hösten och fram till jul, hoppas att det inte blir samma i år...
 
Nisse kom hem vid 22 igår och strax efter kom en gäst som skulle övernatta. Han hade med sig en traktorvagn till Nisse och skulle i dag vidare söderut. Det blev ju såklart sent igår med prat och fika, och sen tidigt i morse. 
 
Jag släppte in Dajmen till Räkan och Wasabi, tänkte att de kunde leka lite syskonen men Dajmen har knappt lämnat lösdriften. Kan i och för sig förstå henne eftersom Räkan var väldigt sur, hon vill inte att några gamla barn ska flytta hem igen. 
 
Var i väg på några lektioner på förmiddagen och sen lite fika innan det kom en ny häst. Lobelia är ett halvblod som ska vara här på igångsättning, verkar trevlig. Sen red jag Szum som var sitt braiga jag och jättefin att rida. Fortsatte med Clarinett men hann bara till grannhuset så mötte jag Nisse med traktorn, så det var bara att vända och sätta Clarinett på paus medan jag hjälpte till att öppna balar och hagar, och passade hästar. Sen nytt försök med Clarinett och vi fick en lugn men mysig tur. Trodde att hin skulle vara tjafsig efter att ha fått vända och vänta men hon var verkligen trevlig.
 
Sen mat, skriva fakturor och ta in hästarna, nu är jag helt knäckt och tänker sova. Planerar att vara frisk i morgon!
 
Szums långhals!
 
Nya hästen är väldigt söt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0