Höstsol!

Härligt höstväder i dag, morgonens regn övergick till sol och klart väder!
 
Jag började med att tömköra Chokladen, först lite skritt runt träden och sedan trav på volt på banan. Fortsatte med att rida Lobelia, skrittade ut i skogen först och la sedan in traven på banan.
 
Sen liten lunchpaus innan Linda kom och vi började med Lemonaden. Longerade först, i dag med linan i tränset (men fäst i nosgrimman i stället för bettet -se bild). Och sedan hjälpte Linda mig så jag kunde hänga på henne! Det gick bra även om vi i dag tog det väldigt lugnt och lätt, mycjet fokus låg på att kliva upp i stigbygeln. Efter det red vi ut en sväng på Clarinett och Lilla Grå, men det var väldigt rörigt innan vi kom i väg. Först blev jag sparkad på knäet av Lillla Grå, jag var lite oförsiktig men det tog precis på någon nerv så det gjorde rejält ont i 5 minuter, sen gick det över. Men när vi höll på att tränsa så kom slamtömningsbilen! Han ska ju såklart backa upp precis bakom stallet  men vi kom i alla fall i väg och själva ridturen gick bra, och liten Grå var riktigt pigg!
 
Sen jobbade jag Gandalf i töm innan jag åkte och handlade. På affärn ringde rörmockaren, och han var på väg till mig för att kolla på pannan så då var det bara att skynda hem igen! Det var ganska snabbt överstökat och sen blev det en lättlagad middag och jag bakade en saffranskaka som blev kvällsfika med årets första julmust. Nu blir det inget mer gjort i dag, så god natt!
 
Lobelia och jag såg solen i dag!
 
Så här fäster jag linan när jag longerar med träns första gångerna!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0