Sommarvärme!

I dag har jag faktiskt tagit det lite lugnare, nästan haft lite semester. Riktigt härligt semesterväder har det varit i alla fall, nästan som sommar!
 
Jag var ganska seg på förmiddagen och ägnade mig åt att sortera de sista verifikationerna till deklarationen (hon som sköter det åt mig har sökt anstånd till alla sina kunder). Sen red jag Szum, vi jobbade bland annat med galoppfattningar och han blev rejält svettig i värmen eftersom han har mycket vinterpäls kvar. Så då duschade jag av honom lite efteråt och han var väldigt nöjd med det, speciellt när han senare fick rulla sig i hagen!
 
Eftersom jag hade segat på förmiddagen så var det redan dags för lunch, och ganska sen lunch dessutom, så jag dejtade Nisse på byn och vi passade på att äta vid byns sommargrill, friterad kyckling! Sen fortsatte jag att sega lite genom att räkna ut hur många mil kag hafe kört i företaget i fjol, det gick ju fint att göra i solen. Jag hade kört nästan 2000 mil! 
 
På kvällen fick jag besök. Först av en ny tjej som förhoppningsvis ska hjälpa mig lite framöver. Så vi kollade på hästarna och sen red vi en sväng, hon red Tant och jag Clarinett. När vi kom tillbaka så kpm Linda och Tant fick gå en liten sväng till, den här gången red jag Chokladen. Hon var lite spänd i början i dag med, hon är inte "dumspänd" som om hon skulle vilja explodera utan mer spänd för att hon känner sig lite obekväm och i obalans. När vi har skrittat uppför den branta backen i skogen så har hon slappnat av och sen är hon helt obrydd på att gå genom ris, buskar och över stockar! 
 
Väl tillbaka var Nisse på gården och körde balar, Lemonaden hade dragit ut ur hagen när han körde in med traktorn så hon galoppade runt utanför Räkans hage! Detta brydde sig inte heller Chokladen nämvärt om.. Det tog en liten stund innan det var ordning på torpet igen, men nu är alla hästar i rätt hage eller box, balarna avklädda och allt ihopplockat. Nu är det bara att hålla koll på Räkan som gäller!
 
Szum njuter efter ridning och avspolning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0