Lördagsaktiviteter!

Jag måste erkänna att jag var lite seg i dag efter vinet igår... Men inte mer seg än att det barit aktivitet mest hela dagen, som vanligt!
 
Jag var först i väg för några lektioner på förmiddagen. Sen, efter lite fikalunch, så bar jag fram löshoppningshindren och sedan kom Linda och vi löshoppade ett gäng hästar. Vi valde de lättsammaste hästarna eftersom vi bara var två, så Lilla Grå, Clarinett, Chokladen och Odessa. Alla skötte sig superbra! Chokladen var riktigt på och fick känna på 1.15 m så lite högre höjder, Odessa verkar verkligen tycka att löshoppning är jättekul och i dag studsade hon lätt över 95 cm! Det är bara tredje gången hon löshoppas och hon är ju också ponny, tycker att hon är så duktig!
 
När vi var klara, det tog bara en dryg timme trots hästbyten och att vi bara var två, så bar jag bort hindren och sedan longerade jag galoppprogrammet med Szum. Jag gick också runt en beteshage så den är nästan klar att släppa hästar i, det fanns även en del gräs så det känns lovande! Sen lagade jag spagetti och köttfärssås till middag, och på kvällen gjorde jag årets första rabarberpaj och vi fick en kaffegäst, som vanligt blev det sent men nu är det sängdags!
 
Lilla Grå under dagens löshoppning!
 
Från en annan vinkel! Hon har verkligen breddat på sig sen förra året!
 
Odessa i dag!
 
Fölungen ville också vara med och löshoppa så hon körde ett galopprace i hagen!
 
 
Nisse hämtade en kattunge i förrgår, han är sannslöst söt och kallas för Holger!
Omöjlig att motstå!
 

Kommentarer
Postat av: Desirée Jonsson

Vad duktig Odessa är, och vad mörk hon var under vinterpälsen i år! Vinterpälsen är alltid nästan helt vit och varje vår är det spännande att se vad som väntar därunder.

2017-05-28 @ 07:25:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0