Dagen efter!

Dagen efter dagen före, så känns det i dag! Jag tänkte ju försöka sova igen lite i natt men det gick ju sådär...
 
Dels kom jag ju i säng rätt sent och sen hade jag ställt klockan för att kunna kolla fölis i kameran vid tre. Redan då var det snö men inte så blåsigt och det såg lugnt ut med fölis. Men sen vaknade jag 4.45 av att det blåste också och det klarade inte mammahjärtat av! Snö, minusgrader och blåst! Jag klev upp, släppte ut Odessa och en nyvaken Choklad, spånade upp lösdriften och fyllde på vatten och hö. Tanken har varit att Räkan och fölis ska gå där men lite senare, men nu flyttade jag dit dom redan nu. Att flytta en så ung fölunge som inte följer sin mamma ensam än är inte helt lätt, dessutom var jag ju lätt sömndrucken, men på något vis fick jag dit dom. Sen gick jag in och sov två timmar till.
 
Efter att ha mockat och jobbat Szum i töm ute i sommarhagen, eftersom jag inte hade plockat bort löshoppningen än och gett lite microlax till fölis som hade svårt med bajsandet så handlade jag och åt liye rester sen igår innan jag och Nisse åkte på Hammarn en sväng. Efter lite ärenden så blev det en omväg förbi några vänner där vi fick både mat och kaffe.
 
Hemma igen så var det kväll, men vindstilla om än kallt, så jag bar bort löshoppningen och sen tömkörde jag Chokladen i sommarhagen. Hon fick först jobba med att styras runt träd, tydligen väldigt jobbigt för hon var både upprörd och frustrerad och sen avslutade vi med trav på volt. Nu är det nattat i båda stall så läge att sova!
 
Dagens fölbilder:
Vilar i lösdriften!
 
Matpaus!
 
 
Alltså det måste vara åsna i henne!?!
 
Och en bild sen i kväll. Dålig kvalitet pga ljuset men man ser sidan på henne bra!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0