Regntisdag!

Gårdagen började med fint väder, men tyvärr blev det sämre sen...
 
Började med Chokladen, hon har haft nästan fyra veckors vila och nu mjukstartade vi med longering i snön. Sedan red jag Lilla grå, också ute i snön men i en annan hage. Gick bättre än sist, men hon har verkligen svårt med balansen med ryttare vilket märks ännu mer i snön. Även Szum fick jobba i snön, vi red dressyr med mycket övergångar och även många fattningar.
 
Sen tog jag lunchpaus och gjorde våfflor. Lunchpausen blev mycket längre än planerat för det började tokregna! Efter ett par timmar så var det uppehåll och jag kunde fortsätta rida. Red även dressyr med Clarinett ute i snön, även hon fick jobba med fattningar men även en övning från Bo Tibblin clinicen. Pavel hade jag sparat till sist så att isen skulle bli mjuk, och det var inga problem med halkan men precis när jag hade tränsat så började det att regna igen! Vi började jobba med svängeln på banan, men gav upp rätt snabbt för ösregn, blåst och busiga hästar i alla hagar gjorde att det inte gick att göra något vettigt. Pavel lyssnade bra och försökte hålla fokus men det var verkligen inte roligt, trots det korta passet var vi båda genomblöta efteråt! Skitväder!
 
Efter en sen, men god middag, ägnade jag hela kvällen åt att bråka med en dator som inte ville ta internet. Fick inte till det och blev rätt less, så gick och lade mig i stället. I dag är vädret inte bättre med blåst och många plusgrader, så det känns lite motigt i dag med!
 
Chokladen ute i snön!

Kommentarer
Postat av: Lillemmish - mode - williams mamma

fin bild =)

Ha en fin onsdag

Svar: Tack detsamma!
Pernilla Engström

2017-03-15 @ 13:05:46
URL: http://nouw.com/lillemmish
Postat av: Carolin

fin häst :)

Svar: Tack!
Pernilla Engström

2017-03-15 @ 19:45:05
URL: http://carolink.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0