Kvällstrött!

Förstår inte riktigt det här med sommartiden, trodde att jag skulle bli pigg på kvällen nu men jag är fortfarande kvällstrött, och morgontrött...
 
I dag har jag varit på Ica. På kvällen körde jag Pavel, precis när vi skulle dra igång så började det toksnöa. Blir alltid skitväder när vi håller på! Vi tränade med svängeln och jag tyckte att han gjorde det bra som höll fokus i dag. För det var fyra hästar som galopperade runt som virvelvindar i hagen bredvid banan, Räkan hade fullt sjå att hålla sig ur vägen, men det bekom inte Pavel.
 
Sedan red jag Szum, han stod emot lite, säkerligen pga underlaget. Han är känslig för när underlaget inte är riktigt bra och det märks direkt i ridningen, men nu borde det bara vara någon vecka till det är bart. I dag joggade vi bara och jag tyckte att han släppte men vi red inte alls på alla växlar i dag. Men som sagt så är det någon vecka nu och sen ska nog underlaget vara bra till oktober i alla fall! I stället blev det lite kontorsjobb och förberedde för de hästar som ska komma och åka i helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0