Riktig sommar!

Nu är det sommar på riktigt, för nu är hästarna på sitt bete i skogen! Eller i alla fall de vuxna hästarna, unghästarnas hage är inte gjord än så de får gå på gården några dagar till. De ska även avmaskas och verkas innan de får flytta ut i skogen.
 
Jag började med att rida Szum, som vst seg och inte bjöd till alls. Sen Lilla Grå, där jag faktiskt kom till ridning på ett sätt jag inte brukar göra.  Visst fattas det fortfarande några växlar på henme, hon är mer som en a-traktor än en sportbil, men det går åt rätt håll och förhoppningsvis kommer de växlarna när hon nu ska ridas i skogen några månader!
 
Sen lite rabarberkräm till lunch innan jag först ledde hem Lemonaden och Dajmen och släppte ihop dom med Chokladen, och sedan började köra ner hästar till betet. Jag började lite själv men sen kom Nisse och hjälpte mig. Först Tant och Szum, sen Odessa och sist Clarinett och Lilla Grå. Det blev Szum som tog befälet, tyckte att Odessa var lite för kaxig för att bara så liten och såpass ny så hon får hålla sig på sin kant. Tamt ogillar allt stök så hon håller sig också på sidan, några dagar så har de nog alla hittat sin plats. Hagen är stor så de får plats även när det blir stök.
 
När det var klart så blev det en enkel middag och i väg på lektion. Nu är det fredag och dags för Ica, skolavslutningen här i dag så vi får nog det vi gör!
 
Många bilder blev det i dag!
Lilla Grå efter ridningen!
 
Baloo tog två ekorrar igår så han ligger inte bra till hos sin matte nu!
 
Betessläpp! Mina fyra hänger ihop!
 
 Hur många får plats i baljan samtidigt?
 
Fin kväll i hagen!
 
Odessa får ännu hålla sig vid sidan av!
 
Så fin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0