Pingstdagen!

I dag har jag och Clarinett varit på dressyrtävling! Så i morse var det flätning och putsning som gällde innan vi åkte till Nylands Hästsportlag där det var inbjudningstävling i dressyr. 
 
Jag red LB:1, mest med mål att miljöträna då Clarinett faktiskt är både ung och orutinerad vilket ju är ganska lätt att glömma bort. Hon skötte sig i alla fall bra på framridningen, hon är ju inte speciellt tittig utan det brukar mer vara de andra hästarna som lockar men i dag gick det bra. På banan red jag för att få ett jämnt program utan stopp eller avbrott, detta gjorde att jag överred lite och till exempel i galoppen genade en del i hörnen. Men vi fick till en jämn och lite lam uppvisning som gav 59,82% och en placering i nedre halvan av resultatlistan, dock ändå helt okej med tanke på målsättningen för dagen. Kommer bli bra med mer rutin och styrka.
 
Hemma igen tog jag matpaus och åt resterna från gårdagen. Sen tömkörde jag Chokladen, hon har ju vilat sen hon slog på sig i onsdags så i dag jobbade vi lite lugnt bara. Åkte i väg för lektion och på vägen dit stannade jag på ett ställe och provade lite sadlar. Det är verkligen svårt med sadlar, men otroligt intressant! Nu är det kväll och sovdags!
 
Clarinett i Nyland, tävlingsfin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0