Onsdag igår!

Fortfarande jackväder mest hela dagen igår och fortfarande blåst....
 
Jobbade Odessa i töm igen, ändrade tömsättningen men kom ändå inte riktigt dit jag ville, men det kommer nog! Sen skulle jag ta Lilla Grå men eftersom hon drullat bort även den andra skon under natten så gav jag upp det och tog i stället Szum lite i töm. 
 
Så skulle jag bara, lite snabbt, göra klart unghästarnas utbyggnad av hagen. Det mesta var klart igår och det fattades bara lite tråd. Men som den tråden trasslades och jävlades! Till slut blev jag klar och kunde släppa över dom, och då åkte jag och fikade, och kopplade på transporten. 
 
Sen ner till betet igen, hämtade Clarinett och körde hem henne och red lite på banan. Vi ska tävla på lördag så ci trimmade lite och red igenom programmet. Kändes rätt bra, och så rolig hon är att rida! Och sen tillbaka med henne, fixa middag och äta. Fick ett snabbt och oplanerat middagsbesök men skulle ju i väg så det blev inte så långvarigt. I stället åkte jag i väg för lite lektioner och ridning, på hemvägen hämtade jag hö (Nisse har hö i en lada som måste tömmas typ nu) och det var sent innan jag var hemma igen. Nu mot Ica!
 
Skummig Odessamule efter tömjobbet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0