Inte en skruv lös men en mutter...

Vilken dag det blev igår, som vanligt!
 
Skulle tävla men hade inte starttid förrän klockan 17.38 så det var ju gott om tid. Började med att jobba Lilla Grå lite i töm innan jag åkte tillbaka till Nisse och åt en andra frukost och hjälpte honom ta in häst innan han hjälpte mig med lite däckbyte. Så hann jag även tömma transporten på hö och åka och tanka bilen, och så givetvis tvätta av henne och fläta.
 
Vi var på ett litet mysigt ställe som ordnar väldigt trevliga tävlingar. Clarinett kändes jättefin när jag började rida, deras ridhus saknar sarg på en del av kortsidan men det brydde sig inte Clarinett om men hon hade givetvis lite koll på de andra hästarna. Jag red kanske 10 minuter och det kändes bra, så kom det in en vit ponny i ridhuset och den var tydligen läskig. Speciellt när ryttaren satt upp på den, då tvärvände Clarinett och tänkte dra därifrån! Som tur var kom hon över det...
 
Så det kändes bra när vi red in på banan men där blev hon spänd, hon tittade på både transporten med domaren och blommorna, vilket ju inte alls är likt henne, och stod då emot en del. Poängen blev inte så höga, mycket pga avbrotten som blev i galoppen, men vi fick fin kritik. Hon blir ju väldigt av och på när hon blir spänd så vi måste jobba mer på det. 
 
På hemvägen så kändes det som jag fick punktering, stannade men luft i alla däck, provade att fortsätta men det gick inte. Fick tag på Nisse som tipsade im att kolla hjulbultarna, och mycket riktigt så var ett däck löst! Det däcket hade vi jävlats med på dagen och tydligen var en eller två bultar gängpaj. En bekant stannade och hjälpte mig dra åt dom, men när jag skulle åka igen så var bilen på väg att koka! Jag hade försökt ringa Nisse 15 gånger men han hade ingen mottagning, till slut fick jag tag på honom och han kom med vatten till bilen och vi tog oss hem. Man kan ju bli trött av mindre!
 
Trötta småtjejer på lördagsmorgonen!
 
Och en av Nisses trötta fölungar!
 
Clarinett innan avfärd!
 
Och på tävlingen efter ritten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0