Första semesterdagen!

Första semesterdagen och på förmiddagen var det faktiskt linneväder, även fint på kvällen, däremellan var det inte lika bra...
 
Jag började med att riva en del av den hagen där unghästarna gick, för att i stället sen bygga ut stohagen. De är ju så många där nu att det kanske behövs, och onödigt att ha en massa som inte betas. Otacksamma var hästarna i alla fall, för det tog max fem minuter från att jag drog ur strömmen för att stängsla till att fem av sju hästar var ute! Det är ju med all säkerhet Lemonaden som direkt känt av att strömmen var av och släppt ut de andra, jag såg det inte (men hörde) för de passade såklart på att gå ut i en annan del av hagen. I alla fall så hade jag fullt upp att få in dom, Tant var helt plötsligt helt omöjlig att fånga, i alla fall tills jag hittade en rosa hink som hon inte kunde motstå att kolla in... Däremot så var det värre med Dajmen! Hon är inte helt lättfångad annars heller och i dag var hon helt ointresserad av kraftfoder, gräsmattan var mycket godare! Till slut så kom Nisse och kunde driva på bakom och jag hade Chokladen som lockbete framför!! Får nog träna lite på det där!
 
Nisse skulle slå på lite tappskor men precis då öppnade sig himlen så vi åkte hem och åt i stället. På kvällen gjorde vi ett nytt ryck. Nisse slog på Szums, Lilla Grå och Clarinetts tappskor.  Sedan red jag Lilla Grå lite bere vid betet, hon var spänd och vi skrittade mest men käbdes okej.  Och efter det så red jag hem med Clarinett och hoppade lite. Det gick rätt bra, hon tog tag i hindren bättre än tidigare men jag har svårt att styra... Men vi har både hoppat oxer och hinder med relaterat avstånd nu, känns ju bra inför torsdagens clear round hoppning. Tur det är stor bana där så jag hinner svänga. Sen putsade och packade jag allt inför kursen jag ska på i morgon, bilen är fullpackad! Så spännade!
 
Lilla Grå!
 
Clarinett på banan i kväll! Hon vill nog hellre vara hopphäst än dressyrprinsessa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0