Hästföretagarforum!

Då var första dagen här nere i Göteborg över, det har verkligen varit en intensiv och lång dag! 
 
Tidig morgon där vi hade möjlighet att titta när ryttarna morgontränade sina hästar. Sen fortsatte dagen med föreläsningar hela dagen, Peter Markne, om förhandlingar, att möta kunden, testamenten och veterinärkostnader. En hel del bra och intressant, en del mer utfyllnad, kanske kommer det någon resumé här såsmåningom. Till lunch fick vi den största räkmacka jag någonsin sett! 
 
Direkt efter Hästföretagarforumet gick jag in på Scandinavium där det var ponnyhoppning med stilbedömning. När den klassen var klar så var det en lång paus så jag passade på att lämna grejer på hotellet, perfekt med hotellet tvärs över gatan, och äta på ett ställe i närheten. Sen fortsatte kvällen med hoppning för juniorer och Young rider. Sist ut var gymkhanan, och det var nog det bästa på hela kvällen! Inte nog med att det är fartfyllt och spännande så blir jag så imponerad över både ponnyer och ryttare! Det var 20 ponnyer där inne samtidigt, med hög musik och en massa applåder, de galopperar i full fart, hoppar på och  av och rider mer eller mindre in i varandra, och äbdå känns det helt lugnt! Att jämföra med en prisutdelning med dressyrhästar.... Dessutom verkade ryttarna prata och hänga lika mycket med varandra oavsett lag eller nationalitet. Vilken otroligt bra grundträning för alla ryttare! Dessutom verkade både ryttarna och ponnyerna ha riktigt roligt!
 
Såklart när jag åker bort så händer det något hemma! Jag har inte haft en häst utanför hagen sen långt innan jul, men i fikapausen fick jag ett sms att det var hästar lösa! Ringde direkt till Nisse, och hoppades på att han var tillgänglig, och han var redan på väg till mig! Någon hade ring till honom direkt, och en kvart senare så fick jag besked om att de var inne igen. Så klart var det Lemonaden och Dajmen som var ute på äventyr, det finns en anledning till att de går med reflexgrimmor! Så typiskt att det ska bli när jag åker bort, men skönt att allt fungerar fast jag är borta. 
 
I morgon väntar mässan och mer tävlingar, Grand Prixdressyr och internationell hoppning!
 
Bilder från dagen;
Från när jag kom till hotellet igår kväll, snacka om att bo nära!
 
Från Hästföretagarforumet!
 
Från kvällens hoppning!
 
Och gymkhanan! 20 ponnyer och ryttare från fyra länder i en salig blandning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0