Semestertripp!

Igår tog jag lite ledigt då det kändes som vi behövde lite tid ihop. Jag red Clarinett på morgonen, lite dressyr med fokus på att hon ska bli lite kvickare för skänkeln, hon kändes fin men vi behöver jobba mer på det.
 
Sen hjälpte jag Nisse att stängsla lite, eftersom jag hade börjat dagen med att fånga in två äventyrslystna ardennerdamer som utforskade grannens gräsmatta, de kom från två olika hagar så det fanns lite att laga och fixa sen!  Efter det hade vi en lång fundering på mat innan vi lyckades sno ihop lite stekt potatis och bacon! 
 
Närmare kvällen satte vi oss i bilen och åkte på en liten road trip. Vi började på skogsvägar och kom fram i Torpshammar! Sett en massa fina byar och hus! I Torpshammar så var pizzerian öppen, ett jättefint ställe, 50 talsinrett, fräscht och med trevlig personal, så vi köpte en pizza som vi åt i bilen! Tittade på fler småbyar däromkring innan det blev skogsvägar hem igen! Lite annorlunda semestertur men vi behövde göra något tillsammans så det var bra!
 
I dag har det mer varit som vanligt.  Jobbade först Odessa och Lilla Grå i töm. Odessa gick riktigt bra och mycket av det jag jobbade med innan vilan började lossna. Grå fick jobba med kvick trav och var också fin. Fortsatte med hästarna hemma. Viking tömkörde jag i skogen, både han och jag fick lyfta på fötterna! Sedan red jag ut Rauen en lugn sväng. Besten fick klättra upp på ett hygge, tror att han tyckte det var riktigt jobbigt!
 
Sen middag och i väg för några lektioner. Efter lektionerna plockade jag en liter hallon, hade sett ett riktigt hallonställe när jag red, så efter lite bokföring så blev det hallon och kokospaj till kvällsfika!
 
Liv var en av damerna som var ute igår morse, här lite mer nöjd med björkris!
 
 
Fölis var lite trött igår!
 
Nyvaken!
 
 
Och så från dagens klättertur på hygget!
 
 

Kommentarer
Postat av: NORRSKEN EMMA

vilka fiina hästar! dina?

Svar: Av just dom här bilderna så är det bara fölungen som är min! Ardennrarna är Nisses och kallblodet på ridbilderna är här för igångsättning och träning.
Pernilla Engström

2017-08-11 @ 07:46:20
URL: http://nouw.com/lillemmish
Postat av: Anonym

Magnifikt strålande fängslande läsning !1 More of that, Please Take care

2017-08-11 @ 13:45:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0