Ridhusdag

I dag har vi varit i ridhuset och härjat, jag, Clarinett och Chokladen! 
 
Först red jag Clarinett, mest som miljöträning och att träna att rida mer fler ekipage i ridhuset. Det var fyra ekipage och ett par som hoppade lite, först var hon lite spänd och jag gick med henne en stund tills hon hade varvat ner och alla hade kommit igång. Sen gick det väldigt bra att rida, även om vi inte gjorde något avancerat, och vi avslutade med att hoppa några språng på ett lågt räcke. 
 
Sen löshoppade vi, förutom mina två så var det tre ponnyer i varierande storlek och ett halvblod till. Chokladen tittade lite på oxern i början och trampade om lite. Det släppte sen men eftersom vi då redan hade hoppat ganska många språng så blev det inga höjder, vi slutade på ca 80 cm. Clarinett var lagom laddad och höll koncentrationen bra, näst sista omgången rev hon mittenhindret vilket gjorde att hon tog i och gjorde ett riktigt bra och stort språng över oxern! Sen fikade vi innan hemresan, fika är viktigt!
 
Hemma så fick Odessa prova på lite longering, hon förstod inte riktigt vad det gick ut på ("menar hon verkligen att jag ska springa runt henne?!?") men det kom lite mer eftersom och jag skulle tro att polletten trillar ner nästa gång!
 
Sen macaroni and cheese till middag innan jag åkte i väg och hade lektion. Nu är det helt välförtjänt dags att sova!
Chokladen i ridhuset!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0