Påskuppladdning!

Dags att ladda upp inför påsken, i morgon väntar en av årets största handelsdagar! Men det är i morgon det, i dag har hängt med hästarna mest hela dagen!
 
Började med att rida Szum, som var lite svår att få igång i dag men han kom i gång till slut. Vi travade bommar och skrittade ut en sväng efteråt. När jag var klar med Szum så kom Linda och vi red ut med Tant och Chokladen! Vi red samma runda som sist och det är fullt tillräckligt för henne just nu! Efter vpran tur longerade jag Odessa, i dag med stigbyglarna nere och dessutom gjorde jag de förberedande uppsittningsövningarna med henne. Efteråt släppte jag ihop henne och Chokladen, se får hänga ihop ett tag nu.
 
Red även Lilla Grå och Clarinett. Lilla Grå var spänd och mest fokuserad på Chokladen och Odessa, och jag fick ingen bjudning i henne. Med Clarinett så jobbade vi med det vi gjorde på träningen i onsdags, med att ha ner tryck i henne, och avslutade med att hoppa över ett sockerbitshinder lite. 
 
Sen ombyte och fika innan jag åkte på massage. Jag har börjat känna av ischiasen igen, hade stora problem med den för några år sedan, och ville ha hjälp med det nu. Efter massagen åkte jag och köpte pizza på byn, och sedan hjälpte jag Nisse i stallet på kvällen. Han fick även hem en ny häst för inkörning. Nu ladda för skärtorsdagen på Ica!
 
Utsikt från Chokladen, men så här såg det inte riktigt ut när vi red. Den här bilden är mer verklig:
Öronen rakt ut och låg hals...
 
Lemonaden tog siesta i dag:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0