Långfredag!

Det blev verkligen en lång fredag i dag!
 
I morse låg snön kvar men sol och ett par minusgrader, under dagen försvann både snön och solen! Min plan var att rida Szum innan jobbet men när jag tog in honom så hade han en lös sko som inte jag lyckades fästa. Så jag bytte honom mot Odessa! Henne longerade jag, gjorde fförberedande uppsittningsövningar och stod på pallen och hängde och klängde på henne. Det gick väldigt bra så nu är det dags att börja hänga och sitta på henne!
 
Efter några intensiva timmar på jobbet, totalt kaos i dag, så blev det mat och dammsugning av huset innan jag fortsatte med hästarna. Nisse slog på Szums tappsko, för nu var skon inte lös längre utan låg i balen i hagen. Sen longerade jag Szum ordentligt eftersom han upplevdes rätt frustrerad och laddad, han fick galoppera över ett sockerbitshinder och fick igång alla hästarna o hagarna genom att busa och blåsa. Men han var ändå rätt okej att rida, ingen superkänsla och han stod emot lite men okej.
 
Red även Lilla Grå och även hon fick hoppa sockerbitshinder i lina som uppvärmning och jäklar vad hon hoppar! Även ridning men gick bra på henne i dag. Avslutade med att tömköra Chokladen upp till en avfart där hon fick jobba lite trav på volt, lite okoncentrerad då kompisarna gnäggade hemma. 
 
Klockan var nästan 21 när jag var klar i stallet, men jag var ändå inte klar.  Nisse väntade besök, en vän söderifrån skulle komma upp med den hingst, bruksnordis, som Nisse ska ha på station i sommar. Och sen ska han ha med sig två åringar hem igen som han köpt av Nisse. Så jag snodde ihop en påskmiddag, lax med pressad potatis och romsås, som var klar runt 22tiden! Fint folk äter sent, eller hur säger man? Nu är jag i alla fall helt slut!
 
Chokladen i kväll, spanar hemåt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0