Sommarsöndag!

Härligt sommarväder i dag med, men Räkan tycks vilja vänta tills det blir regn och rusk innan hon ploppar ut någon fölis!
 
I dag började jag med lite bokföring men så typiskt när jag äntligen kände lite flyt i det så tog färgen till skrivaren slut! Alltid är det något, men jag slapp ju bokföringen i någon dag till och kunde gå ut och rida i stället! Elise och jag red ut med Gandalf och Clarinett, innan jag åkte i väg för lite lektioner.
 
Hemma igen och efter lite sen lunch så red jag den lilla grå. Longerade lite först och sedan satt jag upp. Började med att vända ovh styra i skritten och göra halter, noga med att hon verkligen tog tygeltagen precis som när jag tömkört sista gångerna. Det kändes bra så jag tog upp henne på en volt, först i skritt och då stretade hon emot lite i höger varvet men jag bara höll min plan och släppte då och följde volten. Hade tanken att jag skulle ha lite mer stöd på innertygeln och lite lösare kontakt på ytter. Fortsatte sedsn lika i trav vilket gick jättebra och hon blev korta stunder riktigt fini höger varvet. Fortsatte ut på spåret och travade några varv åt båda håll och även bytte varv! Duktig prinsessa!
 
Skulle rida Szum direkt efter men just då la sig Räkan ner så jag övergick till att kratta lite utanför höförrådet. Men det var falskt alarm, hon var bara trött. I dag har hon legat ner flera gånger och det kan vara ett tecken hos henne att det är på gång. Så då redjag Szum lite lätt på banan, flera galoppfattningar i dag och ingen tvärnit men jag tappar galoppen rätt snabbt. Men det ska nog bli bättre bara vi  får fortsätta med galoppen nu utan störnngara som ryggont eller skador.
 
En snabbsväng till Nsse för sen middag och nu väntar fortsatt vakande. Tro att jag längtar efter att få sova en hel natt i sträck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0