Riddag!

Idag har det stått ridning på cemat mest hela dagen! 
 
Först ut var Francesca, vi red på banan och försökte hitta knapparna lite. Hon är framåt och positiv, ändå lyhörd och lydig. Vi jobbade med att få henne lite mer i ramen och mellan hjälperna. Fortsatte med Clarinett som fick jobba mycket med galoppen och som i dag gjorde väldigt bra fattningar. Inte så "unghästiga" utan mer riktiga fattningar och med lite tryck i. 
 
Sen in för lite fika innan jag red Szum. Han känns lite matt så jag har bestämt nu att han ska få några dagar vila, men vi jobbade trots alt mycket med galoppen, fuick till några bra fattningar även med honom. Fortsatte med Lilla grå som ju nu fått framskovilket gjorde mycket för hennes rörelsemönster fram, hon blev lite mer bogfri med skor, och lite piggare! Avslutade med att rida Tant, lösgörande jobb och nåfgra språng över sockerbitshinder på volt. Hon är ju alltif som finast efter att man har hoppat lite, så även i dag!
 
Efter en snabblagad middag, spagetti och kötttfärsås, så åkte jag i väg för en lektion. När jag kom hem så var planen att måla lite uppe i lägerhuset. Jag började ju att måla om väggarna i köket där i fjol och det var dags att fortsätta nu. Men jag måste investera i lite nya målargrejer så själva målningen gick sådär, dessutom slog jag huvudet i kylskået som står där så jag såg stjärnor och blöddee, där någonstans gav jag upp och tog in hästarna i dtället. Nu ska jag se om jag lyckas tvätta bort blodet från håret och färgen från händerna!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0