Regndag!

Igår regnade mest hela dagen, som tur var mest som duggregn men kyligt var det. Om man ska se positivt på det så blir min bana som bäst när den är lite blöt, så igår var den väldigt bra och det utnyttjade jag!
 
Först red jag Clarinett på banan och jobbade med galoppen! Sen fick Tant hoppa lite, mest för att hålla igång känslan och för att det är roligt. Lätt och lågt! Efter lite lunchfika så red jag även Szum på banan och den här gången var det ju vänstergaloppn som skulle jobbas. Ni kanske minns att han blev väldigt trött sist jag jobbade galoppen och att det då bara blev höger galopp ridet. Vänster galopp tycker jag är svårare på honom och det känns som att min kropp är i helt fel takt! Inte konstigt att galoppen blir som den blir då! Szum är egentligen väldigt känslig, viket kan vara svårt att tro när han går emot skänkeln och sparkar, men man förstår det när jag kan flytta honom sidvärts bara med sittbenet! 
 
Avslutade med att longera Chokladen lite. Hon hade helt glömt bort hur man gör i höger varv, i vänster går hon så fint och gör övergångar trav-skritt trav-skritt men i höger går hon bara trekvarts varv innan hon tvärstannar! Ja, det ska nog lösa sig det med.
 
Åkte till Nisse för att äta innan jag skulle i väg på lektioner, han var inte hemma och mitt i allt kom två ston som ska vara här på betäckning, så det blev en lätt stressig middag sen... Jag klädde dessutom på mig massor av kläder med tanke på vädret men dit jag åkte hade det nog inte ens regnat för banan var dammig och solen sken!
 
Nu ny dag med mer regn som det ser ut!
 
Dagens fölbild!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0