Vårvinterväder!

Helt underbart vårvinterväder i dag, sol och takdropp -helt underbart! Tyvärr har jag inte riktigt hunnit njuta av det, men jag tycker att man alltid får mer energi och bättre humör när solen är framme!
 
Direkt efter att stallet var klart på morgonen så red jag Szum på banan. Han var faktiskt väldigt fin vilket bådar gott inför helgens träning. Sen åkte jag i väg och hjälpte Nisse lite, han skulle ju i väg på hingstpremering i helgen och hade mycket att fixa inför det! 
 
Mitt på dagen var jag hemma igen och red då Gasper på slingan. I dag gick galoppen bättre än sist, då han inte orkade riktigt, så vi passade på och jobbade mycket med galoppen. Sen tömkörde jag Sarek på banan, vilket gick väldigt bra! Började lite på volt och med innertömmen direkt i bettet, men vi tog bara något varv på volten innan vi gick ut på fyrkanten. Sen flyttade jag ganska snabbt om tömmen så den satt som vanligt. Det klart att det var lite vingligt och bromsen behöver trimmas lite men för att vara andra gången han tömkörs så är jag väldigt nöjd med honom! Guldstjärna! 
 
Sen middag innan jag åkte till ridskolan och hade lektionerna där. När jag kom hem så tog jag in mina hästar, satt vid datorn en liten stund och sedan till Nisses hästar. Hans son ska bo där och sköta djuren men hästarna ska vi hjälpas åt med, eftesom jag har mer koll på dom, och just i kväll jobbade han väldigt sent. Men nu är det fixat och det är bara att sova och ladda inför i morgon! Blir en intensiv helg när jag har hand om så många hästar, men det ska nog gå bra det med!
 
Svettig Gasper efter dagens ridning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0