Fullt ös!

Fullt ös i dag! I dag också kanske jag ska säga!
 
I morse när hästarna var ute och stallet var klart så åkte jag och matade Nisses kossor, de hade ju såklart gått ut från hagen! Jag gillar verkligen inte kor men jag lyckades helt odramatiskt få in dom i hagen igen, de hade inte gått så långt men de tyckte nog att jag var sen med deras frukost! Sen åkte jag hem och jobbade hästar i stället, betydligt mer min grej!
 
Började med Gasper som jag red på slingan bakom gästhuset. Även i dag provade vi lite galopp, blev två fattningar men korta sträckor, han var lite mer okoncentrerad och tröttare i dag än sist vi testade. Men det är ju faktiskt bara andra gången vi galopperar så jag är nöjd! Sen red jag först Tant och sedan Szum på banan, Szum var väldigt laddad och spänd men jag tycker att han har blivit mer ridbar när han är så, eller så har jag blivit bättre på att rida honomi det läget. Vore väldigt bra om det var så för det är ett av mna mål, att bli bättre på att rida honom när han är laddad. Jag försökte sätta honom i jobb med att öka traven på långsida, sen vända in efter drygt hakva långsidan då red jag en halvvolt över banan där jag flyttade honom för innerskänkeln och sen rida traven framåt på nästa långsida, gick riktigt bra!
 
Sen fick Flisan gå ett väldigt lät tömkörningsjobb. Det är ju ett tag sedan jag jobbade med henne sist och hon är inte igång så det kändes som ett bra sätt att hitta varann igen! Avslutade med att longera Sarek ute i snön, med tanke på att han inte är longead innan så gick det väldigt bra. Men den som tror att dt är lättsamt att longea en unghäst i en 15-20 minuter ute i snön är välkommen att prova, jag var helt genomsvettig efteråt!
 
Snodde i hop en pasta carbonara till mat innan det var dags att åka till ridskolan för att vikariera på onsdagslektionerna. Det gick rätt bra, i morgon ska jag dit igen men först en förmiddag på Ica. Blir nog rätt bra fart i morgon med, dags att duscha och sova!
 
Sarek under longeringen i dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0