Ridsällskap!

Igår motionerades alla hästar som är igång, hade bra hjälp så det gick smidigt!
 
Först Rosetta! Jag hade hjälp av Nisses praktikant så jag satt upp vid boxarna så ledde hon mig upp på banan där vi tränade att styra, stanna och starta, och även provade att rida själv innan vi gick ner igen! 
 
Skjutsade tillbaka praktikanten och sen ner till betet dit Malin kom så red vi två omgångar hästar. Först red jag Tant och Malin red Clarinett, vi travade på grusvägen och letade oss igenom buskar och grenverk. Sen fortsatte vi med att Malin red Gandalf och jag red Lilla grå, de fick gå en lugn tur uppför backarna. 
 
Hem för lite lunchfika innan jag fortsatte med att jobba Szum i töm, han släppte rätt bra så jag hoppas att det sitter kvar till träningen i dag. Red även Francesca, vi skrittade fram i skogen och jobbade sedan på banan. Dagens galoppjobb bestod av mycket fattningar, vi gjorde några direkt ur skritt. Inte för att de blev speciellt bra utan det blev en del travsteg mellan men sedan blev fattningarna ur trav mycket bättre!
 
Sen middag, i väg och hade en hoppgrupp och sen förskte jag göra lite jobb på datorn, men mitt när jag höll på så bestämde datorn sig för atr uppgradera sig till Windows 10... Jag lessnade och lämnade datorn, hoppas att det ska fungera i dag nu!
 
Fracesca rullar sig efter sitt ridpass! Varmt ute så svettig häst som sedan svampats av med vatten!
 
Dajmen kämpar på i sin sjukhage, igår kväll när jag skulle fodra dom så var både hon och Räkan full av spån efter att ha sovit i lösdriften!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0