Nationaldagen!

I dag har det varit full rulle, och jag har åter blivit påmind om hur omväxlande livet som hästföretagare är och vad flexibel man måste vara! Vid lunchtid ringde nämligen stationen där Räkan står, hon var givetvis brunstig lagom till röd dag och inga transporter går. Men genom kontakter och Facebook hade hingststationen och min station lyckats få i väg paketet norrut, och detta med hjälp av Nisses praktikant som varit på Strömsholm! Tänk att allt går att lösa!
 
Men min dag började ju inte riktigt där, jag började faktiskt dagen med att klippa klart gräsmattan som jag ju hade börjat med igår. Sedan så tömkörde jag Rosetta, först på banan och tränade varvbytena i trav, och sedan gick vi ut en sväng runt gården och ner på vägen. 
 
Sen kom Malin, och vi red ut med Clarinett och Francesca. Vi red på smala, krokiga stigar i skogen, galopperade över grenar och tränade hästarnas balans och smidighet.  Tror att hästarna tyckte det var lika roligt som vi!
 
Lunchpaus, det var ordentligt varmt men blev som tur var lite lätt bris sen till eftermiddagen, jag var glad över gårdagens rester av pastasalladen. Och det var här någonstans stationen ringde och jag fick sätta lite fart med det som var kvar, nämligen stängsling! En ny beteshage är helt klar och på nästa fattas det tråd, undertråden och halva övertråden. Mer hann jag inte men det är en dag i morgon också.  För sedan var det bara att duscha, möta upp semintransporten och åka till stan och stationen. 
 
På seminstationen tycks de aldrig ta ledigt, de hade alla barn med barnbarn och respektive på middag men ändå seminerades Räkan direkt! Sen fick jag kaffe och supergod cheesecake innan jag åkte hem igen. Nu är det midnatt och sovdags! Undrar vilka vändningar morgondagen gör?
 
Malin och Clarinett!
 
Nisses jättefina föl:
 
 
Nyfiken ardenner hos Nisse:
Borde väl ha bjudit på Gevalia, men hon fick några chips!
 
Och dagens bästa:
Min framtida dressyrstjärna! Dyra droppar av Van Vivaldi är det i den här lådan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0