Långa dagar!

Långa dagar nu, tur det eftersom det är mycket som ska hinnas med!
 
Upp tidigt i morse, lastade två ston som varit hos Nisse på betäckning och så åkte vi till seminstationen. De stona skulle kollas om de var dräktiga (en var och den andra fick komma tillbaks under eftermiddagen sen) och även Räkan skulle kollas. Det var egentligen lite tidigt att kolla henne men som tur var gick det tydligt att se att hon var dräktig!! Kändes väldigt bra att få ta hem henne och Dajmen, som blivit jättestor på dessa få veckor.
 
Det var eftermiddag när vi kom hem igen, och då drog jag igång med hästarna. Började med Lilla grå som jag longerade lite först och sedan satt upp och skrittade lite. Var orolig att hon skulle vara spänd vid uppsittningen eftersom det gått en vecka igen sen jag red sist och dessutom nytt ställe. Och hon var spänd men jag börjar hitta hur jag ska lösa det så det släppte fort. 
 
Red sedan ut en lugn sväng med Tant innan jag och Elise red ut med Clarinett och Gandalf. Jag bara älskar ridvägarna nere vid betet (fast jag kommer säkert hinna lessna på dom med), med massor av backar. Sen dess har vi fikat och betäckt tre ston, med tre olika hingstar. Nu blev jag lite hungrig, vi åt i bilen på hemväg men det är ju ett tag sedan, så nu lagar jag mat trots att klockan är 23 och jag ska upp tidigt imorgon med. Nu vill jag att alla håller tummarna för mig och Dajmen i morgon!
 
Sent igår kväll var jag och kollade hästarna!
Szum och Gandalf! Midnatt, dimma och häftigt ljus!
 
Lilla grå försvinner nästan i dimman!
 
Dajmen var trött när vi kom hem och la sig i lösdriften!
 
Clarinett kollar Elises schampo!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0