Broddar på, broddar av!

I morse var det dags att ta fram broddarma igen, även om det inte var is så åkte jag på skorna och höll i Tants täcke igår kväll så nu åkte broddarma fram igen. Men det har varit svängigt väder i dag med, sol och vårkänsla på förmiddagen, sen blåste det upp, nästan registrera innan det gick över i toksnö! På kvällen var det dock fint igen, bara någon minusgrad och snön som kom hade fastnat så i ha broddar behövdes längre! 
 
Jag har varit på Ica så jag har sluppit väderomslagen. Efter jobbet red jag Szum på banan, vilket verkligen var en trevlig upplevelse. Efter att de senaste månaderna mest ha handlat om att få några varv i trav på volt utan att han spänner till så har han börjat släppa och i dag jobbade vi med skänkelvikningar på hörnlinjen i trav. Jag har gråtit många tårar över Szum men när han går bra så ger han en fantastisk ridkänsla och i dag fick jag verkligen den känslan i skänkelvikningarna för vänster skänkel, det kändes bara så rätt och så lätt
 Bra bjudning, lätt för skänkeln och jämnt, bra stöd på bettet!
 
Sen jobbade jag Gasper utanför boxarna, lite jobb från marken, förberedande uppsittningsövningar och pallträning. Det gick verkligen superba så nu hoppas jag på lite hjälp i morgon så jag kan gå vidare.
 
Det blev en snabbmiddag i kväll, pasta carbonara, och nu väntar en nybakad rock roadcheesecake. Första gången jag bakar detta så det ska bli spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0