Uppblåsta hästar!

I morse var det fint väder med sol men det gick över, i stället mulna det på och blåste upp. Alla hästar har varit busiga i dag och det har varit fullt race i hagarna. 
 
Jag började med att tömköra Gasper på banan. I dag tränade vi styrning mellan och runt bommarna, plus att vi provade på att jobba i trav i tömmen. Sen var det Clarinetts tur att jobba i töm och hon var rejält överenergisk i dag så hon fick springa av sig några varv på lina först innan vi jobbade i tömmer,  bland annat över bommar.
 
Även Tant var på hugget i dag, jag höll på åka av innan jag ens kommit upp i sadeln! När jag var på väg upp gjorde hon en liten vändning vilket nästan inte hängde med på. Men efter galoppjobb på en skogsvård med rejält med snö så var hon nog rätt trött och nöjd. Avslutade med att ta upp Chokladen på banan där hon fick gå över bommar för första gången! Det var inga konstigheter men dom där rosa sockerbitarna var lite läskiga.
 
På eftermiddagen var jag i väg och hade en lektion, och sedan har vi mockat hos Nisse och tagit in alla hästar. Blev, i vanlig ordning, en sen middag, revbensspjäll och potatis framför Mellon och nu har vi även satt i oss marängsviss! Kan säga att jag är rätt mätt just nu!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0