Tö och plusgrader!

En dag med plusgrader och det har redan börjat bli halt, hur ska det då bli efter ett par dagar till? Jag som var så glad över snön och ridunderlaget!
 
I morse åkte jag och Clarinett på dressyrträning. Det var en lärorik och intressant upplevelse. Clarinett var lite lätt uppspelt av alla hästar och allt att titta på,  minst brydd var hon över travhästarna som sprang på travbanan. Det var två träningar samtidigt i ridhuset så det var lite lätt rörigt. Jag satt upp och jobbade henne i skritt först men hon kunde inte alls fokusera på mig, så jag satt av longerade lite och började sedan om med travjobb ganska direkt. Och då var hon som vanligt att rida! Hon var väldigt fin och fick mycket beröm av Sara men blev såklart trött rätt fort. Trots det har vi några saker att jobba med. Hon var rejält svettig och trött och kunde därför inte alls förstå att hon inte fick lägga sig och rulla i ridhuset!  
 
Hemma igen så mockade jag släpet och tömde bilen, sen lite fika och en ridtur med Tant. Efter middag och kladdkaka så följde Nisse med mig när jag tog in hästarna, så när det var gjort så sadlade jag Gasper. Tyvärr hade det blivit lite halt precis utanför boxarna så vi höll till vid sidan om stallet i stället, i halvmörkt mellan soptunnan och vägen.  Men det gör inget att förutsättningarna inte är perfekta när man har en så cool häst! När jag suttit upp ett par gånger och vi snurrat runt soptunnan några varv så kändes det mest löjligt att fortsätta,  han är helt med på allt vi gör och avspänd. Nu är det dags för större utmaningar! 
 
Clarinett innan avfärd i morse!
 
Och på Dannero efter träningen.  Observera hennes smutsiga lindor efter att ha försökt lägga sig i ridhuset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0