Bra riddag!

I dag har jag fått mig lite bra ridnng, det behövs verkligen. Fick en ahaupplevelse mitt i allt också, "men jag kan ju rida" ville jag utbrista mitt i allt. Och det är ju klart att jag kan rida, men jag glömmer ju bort det emellanåt i allt stök!
 
Jag började dagen med att römkra Gasper, i dag tränade vi mycket på svängar och vi är ju inte alltid överens åt vilket håll vi ska och precisionen är sådär men de går absolut åt rätt håll. Sen in för lite fika innan jag åkte i väg för en lektion och för att rida två hästar. Och inte bara rida utan även hoppa, för mig som inte har hopppat sedan typ november blev det en rivstart med två hästar och dessutom två hästar som jag inte känner helt.
 
Först Sickan som jag ju faktiskt har hoppat lite men det är ett par år sedan nu, däremot var det bara en dryg månad sedan jag red henne sist. Jag tyckte att hon tog tag i hindren mer än sist jag hoppade, och hon var bra med och framåt. Sen red jag Matilda som jag bara ridit ett par gånger och det är säkert mer än ett halvåt sedan sist, men jag är väldigt förtjust i henne. Jag har sett henne på många träningar och hon ser stark och het ut i hoppningen så min plan var att få henne att vänta på hindren. Nu lyckades jag väl inte varje språng men änfå öve mina förväntningar, så jag är nöjd med båda hästarna!
 
Sen hem, lite tacosrester till mat innan jag kopplade på släpet och gjorde i ordning Szum för att åka på dressyrträning! Szum gick riktigt bra i dag! Vi fick bland annat jobba med att på volten ställa honom lite extra i nacken, flytta honom för innerskänkeln ut påvolten och sedan lätta i handen och rida framåt. Tanken var att få honom mer eftegiven i innersidan och få honom att trava med. Och jäklar vad han travade! Men på slutet blev han trött och tyckte det var bättre att titta på de som satt på läktaren än att gå sidvärts! Väldigt nöjd ändå!
 
Det blev lite annorlunda mellomys för mig eftersom jag satt i bilen på hemväg då, så jag lyssnade p radiosändningen och åt godis. Gick bra det med! Nu har jag packat om grejerna så nu är det baa att sova och ladda om inöfr i morgon. Då ska Clarinett på sin första träning!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0